IMPRESSZUM

3P Solutions Kft.
Hermina Business Tower A
Hermina út 17.
H-1146 Budapest

A tartalomért felelős:
Hans Werner
Tel: +36 1 463 04 02
Fax: +36 1 463 04 04
Email: pos-office@cpi.hu

Koncepció, fejlesztés és karbantartás:
Skizoid Glam Bt.
Kinizsi u. 33.
H-1092 Budapest
Tel: +36 70 318 57 72
Email: iben@skizoidglam.hu
Web: skizoidglam.hu

JOGNYILATKOZAT
Felelősség a tartalomért

Honlapunkat a lehető legnagyobb figyelemmel és hozzáértéssel készítettük. Ennek ellenére nem tudunk felelősséget vállalni minden az oldalainkon megjelenő tartalom pontosságáért és teljességéért.

A honlapon megjelenő tartalomért a TMG (német médiatörvény) 7. § (1) bekezdésében meghatározott általános felelősség terhel minket. A TMG 8-10. §-i alapján nem terhel minket kötelezettség az átküldött idegen tartalmak ellenőrzésével, vagy weboldalunkon való tárolásával, illetve a jogellenes cselekményekre utaló körülmények vizsgálatával kapcsolatban. Ezt nem érinti az általános szabályokból fakadó törlés, vagy hozzáférhetetlenné tétel kötelezettségét. Minden ilyen jellegű felelősségre vonás csak a jogsértésről való tudomásszerzést követően érvényesíthető. Jogsértésről való tudomásszerzés esetén azonnal eltávolítjuk az érintett tartalmat.

Felelősség a kapcsolódó honlapokért

Oldalainkon külső, harmadik személy tulajdonában álló olyan weboldalakra mutató kapcsolódási pontok (linkek, hiperlinkek) találhatóak, amelyekre nincs ráhatásunk. Az ilyen külső tartalmakért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Ezekért az adott tartalmat szolgáltató felel. A külső weboldalakra mutató linkeket létrehozásukkor ellenőriztük az esetleges szabálysértésekre tekintettel. Ebben az időpontban szabálysértést nem fedeztünk fel. A külső oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése konkrét jogsértésre való hivatkozás hiányában nem áll módunkban. Jogsértésről való tudomásszerzés esetén azonnal eltávolítjuk az átadott tartalmat.

Szerzői jogvédelem

Az oldalon megjelenő munkákat és tartalmakat a német szerzői jog védi. Harmadik fél munkáit a jogszabályoknak megfelelően megjelöltük. Munkáink és a honlap tartalmának sokszorosítása, feldolgozása, forgalmazása, vagy értékesítése kizárólag az alkotó, vagy a szerző írásbeli engedélyével lehetséges. A weboldal bármely oldalának letöltése vagy lemásolása kizárólag magán és nem kereskedelmi célra történhet.

A honlap fenntartói törekednek mások szerzői jogainak tiszteletben tartására, és amennyiben lehetséges saját és/vagy engedély mentes tartalmak felhasználására.

Személyes adatok

Amennyiben a weboldalon személyes adatainak (pl. név, lakcím, e-mail cím) megadására kérjük, az adatszolgáltatás – amennyiben ez lehetséges – minden esetben önkéntes. Árajánlat és szolgáltatás – amennyiben lehetséges – személyes adatok megadása nélkül igénybe vehető. Személyes adatokat csak a TMG keretei között, más jogszabályok felhatalmazása alapján, vagy az Ön hozzájárulásával gyűjtünk, illetve használunk.

Hangsúlyozzuk, hogy az interneten történő adattovábbítás (pl. elektronikus levelezés) némi biztonsági kockázatot is jelent. Nincs teljes garancia arra, hogy harmadik fél nem szerezheti meg az adatokat.

Az impresszumban felsorolt minden partnerünknek küldött reklám illetve kéretlen üzenetet ellenzünk. Az oldal fenntartói fenntartják a jogot arra, hogy kéretlen üzenetek (SPAM) fogadása esetén jogi lépéseket tegyenek.