A hatékonyság a hozzáadott értékünk
– CPI 1996 óta

A budapesti székhelyű CPI Display + POS 1996 gyárt hullámpapír és karton displayeket és eladásösztönző termékeket. Szolgáltatásainkat az igényeknek megfelelően co-packing (árufeltöltés) és logisztikai megoldásokkal bővítettük. Átvesszük a promóciós displayek szállítási és kihelyezési feladatait bel- és külföldön.

Biztosítjuk, hogy a termék igazodik az Ön egyedi igényeihez – meggyőző áron. Megbízható és szorosan együttműködő gyártópartnereinkkel garantáljuk termékeink biztonságos és időben történő leszállítását.

Győződjön meg szakértelmünkről! Szívesen készítünk személyre-szabott javaslatokat értékesítési kampányához, hogy betekeintést nyerjen a sikeres POS akciók kivitelezésébe displayeink által.

CSAPATUNK

Szenvedéllyel a termékéért

Kreatív design-csapatunk ügyfeleinkkel szoros együtműködésben fejleszt új termékeket: az alapanyag kiválasztásától a nyomdai kivitelezésig. Gondoskodunk róla, hogy minden célzottan az ügyfelek igényeihez igazodva és ütemezése szerint kerüljön kivitelezésre. Displayeink magas minőségi színvonalát a legmodernebb gyártástechnológiák használatával biztosítjuk. Így termelünk költséghatékonyan Magyarországon.

Hans Werner

ügyvezető
(DE, EN)

Somkuti Tibor

értékesítés, gyártás
(HU)

Jákob Andrea

ügyfélkapcsolat, logisztika
(HU, DE, EN)

Gonda Norbert

fejlesztés
(HU, EN)

Farkas Andrea

pénzügy
(HU, EN)

Juhász Gergely

értékesítő
(HU, EN)

REFERENCIÁK

Nemzetközi vezető márkák, melyek a CPI-t tisztelték meg bizalmukkal: