A hatékonyság a mi hozzáadott értékünk – POS megoldások négy lépésben

Design – helyezze termékét reflektorfénybe!

Tapasztalt és kreatív elméink szenvedélye új POS termékek kifejlesztése!
Önnel együtt dolgozzuk ki a legjobb megoldást terméke számára.

Gyártás – mindenki javára!

Különböző technológiákat használunk a displayek előállításához. Ezeknél figyelünk a magas minőségre, a hatékony és környezettudatos gyártásra és nem utolsó sorban a rövid szállítási időkre.

Nyomdai megoldások – amire a szíved vágyik, az tetszik szemednek!

A legmodernebb, különösen magas minőségű nyomdai technológiákkal tesszük a displayeket és csomagolásokat szemet gyönyörködtető POS anyagokká. Mi az Ön termékét helyezzük a középpontba!

Szállítás – a flexibilitás az erősségünk!

Mint minden szolgáltatásunk a szállítási lehetőségeink is olyan rugalmasak, amennyire csak szeretné. Mondja el, mikor, hol és hogyan van szüksége termékeinkre, a többit mi megoldjuk!

DESIGN és fejlesztés

Az alapos és előrelátó tervezés minden üzleti siker kulcsa. Nálunk sincs ez másképp.

TERVEZÉS – nem homokra építünk

Első lépésben Önnel közösen a lehető legpontosabban meghatározzuk a célokat és elvárásokat. Több éves, nemzetközi márkákkal szerzett tapasztalatunkat felhasználva segítünk kiválasztani a leghatékonyabb megoldást. Azonnal tudjuk, hogy egy termékpalettánkon már létező konstrukciót ajánljunk, vagy egy teljesen új terméket fejlesszünk.

Természetesen emellett figyelembe kell vennünk a kiskereskedői hálózatok által a displayekkel szemben megszabott méretbeli és konstrukciós elvárásait és még sok minden mást, hogy minden tekintetben megfelelő terméket készíthessünk.

DESIGN – nem szórunk homokot a szemébe

Tervezéskor mindig figyelembevesszük a késztermék specifikációit és logisztikai követelményeit. A minőséget és használhatóságot szem előtt tartva ajánlunk ügyfeleinknek gazdaságos megoldást mind az anyagválasztás, mind a konstrukció tekintetében.

Új termék kifejlesztése esetén ötleteinket 3D modellek formájában mutatjuk be, ami alapján Ön költség- és időtakarékosan döntheti el, hogy melyik irányban haladjunk tovább.

Mivel a displayeket és POS eszközöket gyakran ügyfeleink munkatársai a helyszínen állítják össze, ezért nagy hangsúlyt fektetünk azok egyszerű összeállíthatóságára, amihez igény szerint útmutatót is mellékelünk.

Special promotion display
PROTOTÍPUS KÉSZÍTÉS – hogy ne homokvárat építsünk

Gyorsan és hatékonyan tudunk előállítani 1:1-es méretarányú prototípusokat, melyek szerkezetileg teljesen megegyeznek a sorozatgyártott termékkel. Ebben a legmodernebb CAD-plotter technológiák segítik fejlesztőcsapatunkat.

Mintázáskor a fejlesztés során meghatározott anyagokat használjuk, így az elkészült mintadarabok, – a termék méreteinek és megjelenésének bemutatása mellett– alkalmasak teherbírási és szállítási tesztek elvégzésére is.

Amennyiben a fentiek alapján váloztatásokra van szükség, azt rövid határidővel elvégezzük és új mintát készítünk.

Tovább…
GYÁRTÁSI folyamatok

A különböző anyagok és formák különböző munkafolyamatokat követelnek meg. Bemutatjuk legfontosabb eljárásainkat.

Offset printig machine
HULLÁMPAPÍR és KARTON – természetesen hasznos

A konstrukció vélegesítése után a kiválasztott elemekre elkészülhetnek a kreatívok. Mérettől és mennyiségtől függően választunk a digitális, ofszett, szita, vagy flexo nyomdai eljárások közül.

A kinyomtatott íveket igény szerint műanyagfóliával (fényes, vagy matt) lamináljuk, mely javítja az esztétikai megjelenést és az ellenállóságot. Ezután az íveket az alapanyagra (pl. hullámkarton) ragasztjuk, azaz kasírozzuk.

A következő lépésben a display elemei kerülnek kivágásra; ismét mérettől és mennyiségtől függően stancgépekkel vagy digitális plotterrel.

Végül a szükség szerint összeragasztjuk az elemeket és a szállítási módnak megfelelően csomagoljuk.

FÉMEK – maximális teherbírás

Fém displayek esetében a lemezeket és csöveket a terveknek megfelelően felvágjuk, formázzuk és összehegesztjük. A display profestéses eljárással kapja meg a kívánt színét.

Emellett CNC-marógépek segítenek az összetettebb formák kialakításában.

A displayeken elhelyezheti kommunikációs elemeit nyomtatott, öntapadó fólia, vagy karton, illetve hőformázott műanyagelemek segítségével.

MŰANYAG – rugalmasan használható

A műanyag displayek hőformázással készülnek. Ennek során a műanyaglemezeket képlékeny állapotra melegítjük, majd az előre elkészített szerszámok segítségével a kívánt formára alakítjuk.

A műanyag displayeket hegesztéssel állítjuk össze, mely hasonló, mint a fémek esetében.

A műanyag elemeket nyomtatott fóliával boríthatjuk be a kommunikáció elhelyezéséhez, vagy fém vázszerkezettel kombinálhatjuk a nagyobb teherbírás érdekében.

Tovább…
NYOMDAI eljárások

Az első benyomás megismételhetetlen. Gondoskodunk róla, hogy emlékezetes legyen.

A KÜLÖNLEGES TETSZETŐS – önkifejezés egy benyomással

Hidegfóliázás, UV-effekt lakkok, domborlakkok, szagosított lakkok, fémes vagy műanyag hordozóra nyomtatás, struktúrfóliák, dombornyomás, vagy puha hatású felületek – termékének értékét sokféle módon emelheti.

Nyomdai tapasztalataink és lehetőségeink az Ön rendelkezésére állnak, többek között íves ofszett nyomtatással brosúrák és marketinganyagok, magazinok, könyvek, különleges élelmiszeripari és szépségápolási csomagolások, címkék, 3D képeslapok, speciális bevonatokkal és felületkezeléssel ellátott kiváló minőségű termékek előállításában.

CSILLOGÓ ÖTLETEK – több, mint szép megjelenés

Különböző UV-lakkos eljárásokkal lehetséges fényes és matt felületek létrehozása egyetlen lapon, akár a legapróbb grafikai elemek részletességéig.

Az első lépésben a teljes felületet UV-lakkozzuk, azaz egy fényes lakk felületet hozunk létre, majd lakkozólemez segítségével egy direkt matt lakkréteget hordunk fel, így megőrizve a kívánt részek fényességét. Annak ellenére, hogy a művelet két lépésben történik ez a technológia nem költséges és szinte azonnal felvihető a késztermékre.

DURVA HÉJ, PUHA MAG – több, mint felületes látvány

A "durvaság" a matt felületek nagyobb szemcseméretére értendő. Míg a "finom" hibrid-effekt lakkok szinte homogén felületet képeznek, addig a "durva" hibrid-effekt lakkok szemcséi jobban elkülönülnek, így érdes érzetet adva.

A nyomtatás UV festékkel történik, ezután alkalmazzuk az olaj-alapú effektlakkot a kívánt felületeken. A teljes felületet UV-lakkozzuk, ami összekeveredik az olajos lakkal, így nagyobb szemcséket képezve a matt felületen. Az olajos lakkal nem kezelt részek ugyanakkor fényesek maradnak. A "durva" és "finom" hatású késztermékeket az UV-lakk vastagsága különbözteti meg egymástól.

HATÁSOS KINÉZET – több, mint ebűvölő megjelenés

A hidegfóliás technológia új horizontot nyit a felületkezlésben. Az eljárás beépíthető a nyomdai folyamatba és hasonló megjelenést biztosít, mint a melegfóliázás, de sokkal több lehetőséget kínál azzal, hogy a nyomtatással együtt kerül az anyagra: felülnyomható különböző színárnyalatokkal, vagy fémesre lakkozható felületet biztosít. Manapság talán a legfontosabb marketingstratégia a feltűnő, kiemelkedő termék, ami felkelti a figyelmet, ebben nagy segítséget jelent ez az eljárás.

ERŐS DOMBORÍTÁS– több, mint lapos struktúra

Technológiánkkal a stancolással egy menetben tudjuk dombornyomni a papírt, ezzel struktúrált felületet kialakítva. Ezzel a kreatív papírokhoz hasonló tulajdonságokat hozhatunk létre. Az eljárás költséghatékony, hiszen csak a megfelelő struktúráló lemezbe kell befektetni.

Tovább…
SZÁLLÍTÁSI módok

Többféle szállítási mód közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Plastic display
LAPRA SZERELVE

A legazdaságossab szállítási mód, ha lapra szerelve raklapozzuk a termékeit és így juttajuk el raktárába, vagy logisztikai szolgáltatójához. A displayalkatrészeket a legjobb helykihasználással raklapozhatjuk, vagy egységenként fóliába csomagolhatjuk az egyszerűbb kezelés és disztribúció érdekében.

ÖSSZEÁLLÍTVA VAGY FELTÖLTVE

Némelyik display nem lapraszerelhető, vagy lehet, hogy nem vesződne az összeállítással: csak hagyja ránk! Szakszerűen összeállítjuk displayeit, sőt co-packing szolgáltatásunkkal akár fel is töltjük termékével az Ön igényei szerint.

Metal display
Plastic display
FUVAROZÁS

Fuvarozási szolgáltatásunk rugalmas: displayeit szállíthatjuk raktárába, logisztikai központjába további feldolgozásra, vagy akár összeállíthatjuk az Ön által kijelölt bolthálózat üzleteiben is.

Tovább…